top of page

Virkistyspäivien järjestäminen

Virkistyspäivät ovat erinomainen tapa kohottaa tiimihenkeä ja parantaa työhyvinvointia. Kuplajalkapallo on yksi suosituimmista virkistyspäivien aktiviteeteista, sillä se sopii kaikille ja takaa hulvattomat pelihetket. Virkistyspäivien suunnitteluun liittyy kuitenkin monia asioita, jotka on otettava huomioon. Tässä muutama vinkki, jotka auttavat sinua järjestämään onnistuneen virkistyspäivän:

Meidän vinkit

Kuplajalkapallo on turvallinen peli, sillä jokainen pelaaja pukeutuu omaan kuplaan. Kuplat tekevät pelistä hulvattoman hauskan ja vähentävät loukkaantumisriskiä. Pelin säännöt ovat yksinkertaiset, joten kuplajalkapallo ei vaadi jalkapallotaitoja, vaan asenne on tärkeintä.

Suunnittele päivä huolella: Aikatauluta päivä huolellisesti ja varaa tarvittavat tilat ja tarvikkeet ajoissa. Varo myös päivän pituutta, jotta osallistujat eivät uuvu liiasta aktiviteetista.

Satsaa monipuolisuuteen: Panosta tekemiseen, joka on kaikille mieluisaa ja kohottaa yhteishenkeä. Kuplajalkapallo sopii kaikille.

Ruokaa ja juomaa: Huolehdi, että tarjoat osallistujille tarpeeksi ruokaa ja juomaa. Muista myös huomioida erityisruokavaliot.

Pukeutuminen: Muista kertoa osallistujille, millainen pukeutuminen tapahtumaan sopii. Kuplajalkapallossa kannattaa valita mukavat ja joustavat vaatteet, sillä pelissä liikutaan aktiivisesti.

Tiimihenki: Kannusta osallistujia toimimaan yhdessä tiiminä ja tukemaan toisiaan. Virkistyspäivä on loistava tilaisuus kehittää tiimihenkeä ja oppia tuntemaan kollegoita paremmin.

Jos etsit innovatiivista ja hauskaa aktiviteettia virkistyspäivään, kuplajalkapallo on erinomainen vaihtoehto. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua järjestämään ikimuistoisen virkistyspäivän!

bottom of page