top of page
kuplajalkapallo jyväskylä

FAQ

Onko laji turvallinen?

Loukkaantuminen Superfutis pelissä on äärimmäisen harvinaista. Voimmekin todeta lajin olevan turvallisempi kuin perinteinen jalkapallo. Myös viime kausi pelattiin ilman ainuttakaan loukkaantumista.

Saako kuplassa happea?

Jep! Kuplan ylä- sekä alaosat ovat aukinaiset, jotta ilma pääsee vaihtumaan. Pelissä pidetään myös taukoja juuri niin paljon, kuin itse haluatte!

Tarvitseeko minun osata pelata Jalkapalloa?

Ei tarvitse! Superfutiksessa jalkapallotaidoista ei ole liikaa hyötyä. Pointtina tässä touhussa on pitää hauskaa ja nauraa porukalla.

Missä kaikkialla lajia voi pelata?

Ulkonurmet, tekonurmet, liikuntasalit ja muut sisätilat. Talvisin on myös mahdollista pelailla lumella, jos pakkasta ei ole montaa astetta ja lunta on riittävästi.

Voiko Superfutista pelata sateella?

Sateella pelaaminen onnistuu. Sateella meininki on kuin Gladiaattoreista konsanaan!

Millainen varustus pelissä kuuluu olla?

Normaali urheiluvarustus on sopiva. ”Nappiksille” ei ole tarvetta. Vettä tai muuta juotavaa on myös erittäin suositeltavaa ottaa mukaan.

Kuka voi pelata lajia?

Kuka vaan, joka on mitoiltaan 140-200cm pitkä ja painaa alle 110kg! Emme suosittele lajia raskaana oleville naisille tai liikuntavammasta kärsiville.

Tarvitseeko meidän hakea ja täyttää pallot?

Ei. Tuomme pallot paikalle ja täytämme ne teille valmiiksi. Hoidamme myös pallojen puhdistuksen ja pois kuljetuksen. Eli teidän ei tarvitse kuin tulla sovittuun paikkaan ja pitää hauskaa!

bottom of page