top of page
kuplajalkapallo jyväskylä

Ohjeet

Pelipaikan valinta

Voimme pelata juuri siellä missä te haluatte! Mikäli sinulla on mielessä pelipaikka, ilmoita se varauksen viestikentässä.

 

Alusta ja olosuhteet

Kuplafutista voi pelata turvallisesti ulkona nurmella tai tekonurmella, liikuntasalissa tai talvisin lumella (max. -15 astetta). Terävät kulmat, kuten kivet, kepit, lasinsirut yms. voivat aiheuttaa pallojen rikkoutumisen, joten pelialue tulee puhdistaa niistä ennen Kuplafutis-peliä.

 

Lokaatio

Kesäkaudella kuplafutista pelataan pääosin ulkokentillä. Suosituin pelipaikka on ollut Alban ranta Mattilanniemen alueella Jyväskylässä. Tämän lisäksi suosittuja pelipaikkoja ovat Jyskän ja Viitaniemen tekonurmet. Jyväskylän ulkopuolella suosituimmat paikat ovat Jämsä ja Himos. Kuplafutista voidaan pelata kentällä kuin kentällä, kunhan se on nurmipäällysteinen. Onhan pelejä pelattu jopa erään mökin takapihalla.

Pelivälineet

Halusimme luoda pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen, joten hankimme 20 kappaletta aitoja ja alkuperäisiä BumperZ palloja. Pallot soveltuvat 140-200 cm pituisille pelaajille. Pelaajan maksimipaino on 110 kg. Aitojen Bumperz pallojen ero halpoihin kopioihin on niiden ylivertainen kestävyys, huomattavasti kevyempi paino, sekä parempi läpinäkyvyys.

Varustus

Suosittelemme pukeutumaan urheiluvarustukseen. Sisätiloissa pelatessa sisäpelikengät ovat oiva valinta, sillä palloa on huomattavasti mukavampi potkia kengät jalassa.

Nesteytystä ei kannata unohtaa! ;)

bottom of page