top of page

Polttarien järjestäminen

Polttareiden järjestäminen voi olla stressaavaa ja vaativaa, mutta sen ei tarvitse olla. Me Superfutiksella tarjoamme täydellisen ratkaisun polttareiden järjestämiseen. Kuplajalkapallo on hauskaa, turvallista ja sopii kaikille. Tässä on muutama vinkki onnistuneiden polttareiden järjestämiseen Kuplajalkapalloa pelaamalla.

Meidän vinkit

Kuplajalkapallo on täydellinen aktiviteetti polttareille. Se on hauskaa ja sopii kaikenikäisille sekä kaikenkuntoisille pelaajille. Kuplajalkapallon pelaaminen on turvallista ja kuplan ansiosta töniminen ja kaatumiset eivät haittaa. Polttariporukka voi nauttia kuplajalkapallon pelaamisesta yhdessä ja se luo varmasti unohtumattomia muistoja.

Suunnittele etukäteen: Suunnittele polttarit etukäteen huolellisesti. Ota huomioon päivän aikataulu, ruokailu, kuljetukset ja muut yksityiskohdat. Varoita myös polttariporukkaa, että he pukeutuvat mukaviin ja urheilullisiin vaatteisiin. Muista myös ottaa huomioon sääolosuhteet.

Monipuolisuus: Kuplajalkapallon lisäksi voit tarjota muutakin aktiviteettia, jotta päivästä tulee monipuolinen ja unohtumaton. Voit esimerkiksi järjestää tikanheittoa, mölkkyä tai muita ulkoaktiviteetteja. Muista myös tarjota ruokaa ja juomaa, jotta polttariporukka jaksaa pitkän päivän aikana.

 

Valitse oikea paikka: Valitse polttareille hyvä paikka. Paikan tulee olla helppo löytää ja mahdollisimman lähellä muita aktiviteetteja. Meillä Superfutiksella on useita pelipaikkoja ympäri Keski-Suomea, joissa voimme pelata!

 

Varaa ajoissa: Muista varata polttareiden aktiviteetit ja tarjoilut ajoissa, jotta et jää ilman haluamaasi päivää tai aikaa. Me Superfutiksella varaamme halutessasi pelipaikan puolestasi.

bottom of page