top of page

Syntymäpäivien järjestäminen

Syntymäpäivät ovat erityisiä päiviä, joita juhlistetaan yhdessä läheisten ja ystävien kanssa. Juhlapäivän suunnittelu voi kuitenkin olla haastavaa, sillä monesti halutaan järjestää jotain erityistä ja mieleenpainuvaa. Tässä muutama vinkki, joiden avulla voit järjestää onnistuneet syntymäpäivät:

Meidän vinkit

Tämä aktiviteetti on turvallinen, sillä jokainen pelaaja pukeutuu omaan kuplaan. Jos haluat järjestää ikimuistoiset syntymäpäivät, ole rohkeasti yhteydessä, niin autamme sinua järjestämään unohtumattoman päivän!

Valitse sopiva paikka: Valitse juhlapaikka, joka sopii juhlan luonteeseen ja vierasmäärään. Jos haluat juhlistaa syntymäpäiviä ulkona, kuplajalkapallo on hauska aktiviteetti, joka sopii kaikille.

 

Suunnittele ohjelma: Suunnittele juhlaohjelma huolellisesti ja varmista, että se sisältää jotain kaikille vieraille. Kuplajalkapallo on loistava aktiviteetti, joka sopii kaikenikäisille ja takaa hauskanpidon.

 

Tarjoilut: Tarjoa päivän aikana vieraille sopivasti ruokaa ja juomaa. Muista huomioida mahdolliset ruokavaliot ja allergiat.

 

Teema: Jos haluat juhliin teeman, valitse se huolella ja kerro siitä vieraille ajoissa. Miksipä kuplajalkapalloa ei voisi pelata eri teemoissa, kuten esimerkiksi supersankariteemalla tai haamuteemalla.

 

Kutsut: Kutsu vieraat ajoissa ja kerro juhlan luonteesta sekä mahdollisesta teemasta.

Kuplajalkapallo on hauska ja erilainen tapa juhlistaa syntymäpäiviä, ja se sopii kaikenikäisille ja -kokoisille pelaajille.

bottom of page