skip to Main Content

Koulut – supersiisti liikuntakokeilu

Haluatko järjestää liikuntakokeilun tai kokonaisen turnauspäivän kuplajalkapalloa pelaten? Superfutis on todella mielekäs liikuntalaji, joka soveltuu lähes kaikenikäisille ja -kokoisille pelaajille. Kuplapallojen vaatimustasona on, että pelajaan täytyy olla vähintään 140 cm ja enintään 200 cm pitkä.

Kuplajalkapallot ovat olleet mielekäs liikuntakokeilu Jyväskylän alueen yhtenäiskouluissa, lukioissa sekä korkeakouluissa. Superfutis on vaivaton oppia ja turvallista pelata. Kouluilla järjestetyissä liikuntakokeiluissa kuplajalkapalloja voidaan tuoda, jopa 20 kappaletta, jolloin virallisia ohjaajia on vähintään kaksi kappaletta mukana.

Konneveden 4H-Yhdistyksen kokemukset

”Konnevedellä on järjestetty aiemminkin kuplafutispelit, ja toive uusien pelien järjestämiseen tuli nuorilta suoraan. Pyrimme Konneveden 4H:ssa tarjoamaan pienen paikkakunnan nuorille mahdollisuuksia kokeilla erilaisia lajeja myös täällä omassa kunnassa, ja superfutis-lajikokeilu oli erityisen toivottu ja pidetty. Superfutis sopi loistavasti lajikokeiluksi meidän toimintaperiaatteisiimme – rentoa ja liikunnallista tekemistä ilman hampaat irvessä kisaamista.

Yhteistyö sujui aivan loistavasti! Saimme teiltä aina pikaiset vastaukset ja selkeät ohjeet. Pelien aluksi ja aikana ohjeistus ja tuomarointi oli selkeää, rentoa ja nuorten tasoista. Olimme kaikin puolin erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön.

Palaute nuorilta on ollut positiivista, sekä nuorilta itseltään että myös vanhemmilta on tullut kiitosta lajikokeilun järjestämisestä ja viestiä, että hauskaa oli. ”

Varaa aikasi peleille Jyväskylässä!

  Päivämäärä:


  Peliaika: 1 tunti2 tuntiaPidempi peliaika


  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA menetelmällä. Googlen Tietosuojaseloste sekä Käyttöehdot ovat voimassa.

  Yhteystiedot

  044 9764102

  info@superfutis.fi