skip to Main Content

Polttarit Jyväskylässä

Palvelu

Oletko järjestämässä polttareita Jyväskylässä tai sen lähialueilla? Kun haluat unohtumattomat polttarit, josta ei vauhtia puutu, Superfutis on teidän valintanne. Asiakaspalautteidemme perusteella kuplafutispelit olivat erinomainen aktiviteetti osana polttaripäivän kokonaisuutta. Kuplafutis on viihdyttävä liikuntamuoto kaikentasoisille pelaajille, joten aikaisempaa kokemusta tarvita.

HINTA SISÄLTÄÄ:

 • Virallisen Superfutis-tuomarin
 • 10 Bumperz-palloa  (soveltuvat 140-200 cm pituisille pelaajille. Pelaajan maksimipaino on 110 kg)
 • Opastuksen kuplapallojen turvalliseen käyttöön
 • Pelin valmistelut (pallojen tuominen pelipaikalle, täyttö, tyhjennys ja pesu)
 • Hauskoja hetkiä liikunnan parissa!
 • Matkoja 15 kilometriä Jyväskylästä (tämän ylittävältä osalta laskutamme 0,46€/km + alv 24%).

Pelipaikan voitte varata joko itse tai teemme sen puolestanne.
Hintoihin ei sisälly mahdollista pelialueen käyttömaksua. Normaalisti pelialueiden käyttömaksut ovat noin 20 – 40 €. Jyväskylän suosituin pelikenttä Alban rannassa ja Jämsän suosituin kenttä jäähallin kupeessa ovat ilmaisia.

Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero.

1 tunti peliaikaa
280€
Suositeltu pelaajamäärä 8-12 henkilöä.

Lisätunti 100€/h

Tässä muutama syy valita kuplafutis polttariaktiviteetiksi:

 1. Ohjelma on vain polttariporukalle, ei ulkopuolisia pelaajia.
 2. Uusi elämys monelle. Valtaosa kuplafutiksen pelaajista kokeilee lajia ensikertaa.
 3. Tutkitusti sitä mitä polttareista halutaan (Savon Sanomien tutkimus, 150+ hlö)
 4. Sopii budjettiin (n. 20€/hlö)

Näin järjestät onnistuneet polttarit:

Aloita ajoissa

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, tärkeintä on aloittaa polttareiden suunnittelu ajoissa. Kesä ja etenkin lomakausi on varsinaista polttarisesonkia, joten jos polttarit ajoittuvat heinä-elokuulle, kannattaa ajankohta päättää jo kuukausia etukäteen. Näin pääset varaamaan aktiviteetit, ruokapaikat ja mahdolliset majoitukset hyvissä ajoin, eikä sinun tarvitse tyytyä kompromisseihin, kun kaikkialla onkin jo täyttä.

Ajankohdan päättäminen hyvissä ajoin on erityisen tärkeää silloin, kun polttarisankarilla tai muilla osallistujilla on lapsia. Silloin toisen vanhemman poissaolo yhdenkin yön yli saattaa vaatia hiukan enemmän järjestelyjä. On hyvä miettiä myös, kannattaako perheellistä polttarisankaria viedä koko viikonlopun kestävälle reissulle, vai tuottaako se tulevalle hääparille liikaa päänvaivaa lastenhoitojärjestelyiden vuoksi.

Vinkki: Kannattaa myös ottaa huomioon, että häitä edeltävät pari viikkoa ovat usein kiireisiä viimeisten hääjärjestelyjen vuoksi. Yhä yleisempää onkin järjestää polttarit jo hyvissä ajoin ennen häitä.

Missä kannattaa juhlia?

Paikan valinnassa pätevät samat seikat kuin edellisessä kohdassa. Seurueen koosta ja porukan, sekä päivänsankarin perhetilanteesta riippuu, kannattaako polttareita lähteä juhlimaan kymmenien tai satojen kilometrien päähän. Jos epäröit, mieti, voisiko onnistuneet ja hauskat polttarit saada sittenkin järjestettyä vaikkapa ihan omassa kotikaupungissa?

Monesti kotikulmiltakin löytyy paljon sellaista tekemistä, mitä polttarisankari ei ole vielä kokeillut. Juhlat saa jatkumaan yön yli, kun poppoon majoittaa kotikaupungin hotelliin ja aamiaisella on mukava palata vielä edellisen illan parhaisiin hetkiin.

Vinkki: Jos haluat järjestää polttarit tietyssä paikassa ilman kompromisseja, valitse aktiviteetiksi sellaista, mitä on helppo järjestää missä vain. Esimerkiksi moni elämyspalvelu on valmis tuomaan palvelunsa sinne, missä juhlat ovat.

Valitse oikeat aktiviteetit

Polttariaktiviteettien suunnittelu on kenties vaikein osa koko pippaloiden järjestämisessä. Kaason ja bestmanin kannattaa lähteä miettimään polttaripuuhia seuraavan ajatuksen kautta: Älä järjestä sellaista tekemistä, mitä itse haluaisit omiin polttareihisi, vaan sellaista, mitä itse polttarisankari haluaa. Jos sankari on ujomman puoleinen persoona, joka ei viihdy huomion keskipisteenä, ei ehkä kannata pukea häntä naamiaisasuun ja laittaa kyselemään ohikulkijoilta avioliittoneuvoja. Jos taas kyseessä on vauhdista ja adrenaliinista nauttiva tyyppi, mökkisauna ja illallinen pienellä poppoolla saattavatkin olla tunnelman latistajia.

Oli sankarin roolissa sitten rauhallisempi tai räväkämpi tapaus, yhdessä tekeminen toimii yleensä paremmin kuin se, että päivänsankari suorittaa ja muut katsovat vierestä. Kehitä siis yhteistä tekemistä koko porukalle, niin sekä sankarin, että muun poppoon tunnelma kohoaa varmasti.

Vinkki: Kisailut, pelit ja visailut tuovat päivään toivottua hauskuutta ja vauhtia. Pieni kilpailuasetelma saa ihmiset heittäytymään ilman, että heitä tarvitsee pukea hassuihin asuihin. Leikkimielisellä kisailuaktiviteetilla on helppo pitää huoli, ettei päivästä tule liian vaativa, mutta ei tylsäkään.

Keitä kannattaa kutsua?

Asetu polttarisankarin asemaan ja mieti, kenet hän itse kutsuisi. Eri ihmisten näkökulmat kannattaa ottaa huomioon vieraslistaa suunnitellessa. Toisella paikkakunnalla asuvan lapsuudenystävän voi olla hankala hahmottaa, kenen kanssa sankari viettää mieluiten aikaansa arkena. Toisaalta hän voi tuntea vanhat lukiokaverit, joihin sankari pitää edelleen yhteyttä.

Polttariporukan koko vaikuttaa paljon siihen, mitä aktiviteetteja kannattaa ja voi järjestää. Liian pienellä porukalla on hankala pelailla joukkuepelejä tai järjestää kunnon bileitä. Liian isoa porukkaa taas on hankala mahduttaa saunomaan tai ravintolaan. Lisäksi ison porukan liikuttelu paikasta toiseen ei ole ihan yksinkertainen juttu.

Vinkki: Noin 10-12 henkilön porukka on monesti ihannekoko polttariporukalle. Siihen mahtuvat sekä lähimmät ystävät, että parhaat työkaverit ja harrastustoverit. Lisäksi monenlainen tekeminen onnistuu tämän kokoisella porukalla vauhdikkaista peleistä ravintolaillalliseen ja rentoon saunomiseen.

Budjetti kuriin

Muista, että kaikilla osallistujilla ei ole varaa maksaa polttareista maltaita. Harva polttarisankarikaan tuskin toivoo, että kaverit joutuvat maksamaan itseään kipeiksi polttareiden takia. Kannattaa ottaa huomioon polttariporukan elämäntilanteet. Onko porukassa opiskelijoita, pienituloisia tai vanhempainvapaalla olevia? Kysy sopivaa hintaa muilta osallistujilta ja päätä paikka ja aktiviteetit sen mukaan.

Vinkki: Muista huomioida aktiviteettien ja majoituksen lisäksi myös ruokailusta ja matkoista kertyvät kulut. Ne jäävät helposti huomiotta, mutta saattavat kasvattaa menoja reilulla summalla.

Tässä vielä Superfutiksen vinkit virheistä, joita kannattaa polttarien järjestämisessä välttää!

Polttarien järjestäminen aloitetaan liian myöhään.

Polttarien järjestys kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Ensiksi kannattaa miettiä sopiva polttariporukan koko polttarisankarin ystäväpiiristä, jonka jälkeen on helpompi miettiä millaista ohjelmaa tällaisella porukalla voidaan ja halutaan tehdä. Tätä ei kannata turhaan lykätä, sillä polttarisesongin aikaan kaikki kannattaa varata ajoissa.

Polttariporukka on liian pieni.

Polttarisankarilla voi olla laaja ystäväpiiri ja kannattaa olla tarkkana siitä millaisen rajauksen polttariporukan suhteen tekee. Liian pieni polttariporukka voi myös rajata joitain aktiviteetteja pois, mitä isommalla porukalla olisi voinut tehdä. Alle 8 henkilön polttareissa on esimerkiksi hankala pelata mitään ja kulut voivat nousta suuriksi, kun maksajia on vähemmän.

Polttariporukka on liian suuri.

Polttariporukan koko on toisaalta siitä hankala pohdittava, että liian suurikin ryhmä tuottaa ongelmia. 20+ Henkilön ryhmä on vaikea saada syömään yhdessä tai esimerkiksi saunomiseen tarvitaan todella iso tila. Ideaalikoko polttariporukalle onkin noin 10-15 hlö riippuen ohjelmasta.

Ohjelmaa ei ole tarpeeksi tai se on tylsää.

Polttariohjelman suunnittelussa kannattaa lähteä siitä, että ohjelma on monipuolista ja koko päivä on loppupeleissä polttarisankaria varten. Lähes pakollisten ruokailujen ja saunomisen lisäksi kannattaa miettiä jotain ohjelmaa, jonka porukka muistaa vielä pitkään. Kannattaa siis pyrkiä keksimään ohjelmaan joitain uusia elämyksiä, jotka jäävät mieleen.

Kulut eivät jakaudu tasan.

Tämä on usein seurausta siitä, että polttarit on järjestetty kiireellä. Hyvissä ajoin järjestettyjen polttarien kulut on helppo jakaa tasan, kun on selvää mitä kaikki maksaa jo ennen polttaripäivää, jolloin kaikki voivat tuoda tasasumman mukanaan. Kulujen jakautuminen kannattaa ottaa huomioon, sillä 15hlö polttareissa odotettavastikin rahaa palaa.

Varaa aikasi peleille Jyväskylässä!

  Päivämäärä:


  Peliaika: 1 tunti2 tuntiaPidempi peliaika


  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA menetelmällä. Googlen Tietosuojaseloste sekä Käyttöehdot ovat voimassa.

  Yhteystiedot

  044 9764102

  info@superfutis.fi