skip to Main Content

Kuplafutis

Kuplafutis pähkinänkuoressa

Superfutis, kuplafutis, kuplajalkapallo tai lontooksi bubble soccer. Kuten kaikilla hyvillä asioilla, myös tällä rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kyseessä on kuitenkin sama hassunhauska urheilulaji, jossa perinteisestä jalkapallosta tehdään huomattavasti hauskempaa laittamalla pelaajien päälle kuplat. Kuplien kanssa voi huoletta taklata toisia pelaajia ilman merkittävää loukkaantumisen vaaraa. Tämä tekeekin pelistä ehdottoman hauskan aktiviteetin polttareihin, saunailtoihin, kauden päättäjäisiin, synttäreille, virkistyspäiville tai vaikka pikkujouluihin!

Kuplafutista voi pelata turvallisesti ulkona nurmella tai tekonurmella, liikuntasalissa tai talvisin lumella (max. -15 astetta). Terävät kulmat, kuten kivet, kepit, lasinsirut yms. voivat aiheuttaa pallojen rikkoutumisen, joten pelialue tulee puhdistaa niistä ennen Kuplafutis-peliä.

Kuplafutis

Kesäkausi

Kesäkaudella kuplafutista pelataan Jyväskylän ulkokentillä. Suosituin pelipaikka on ollut Alban ranta Mattilanniemen alueella. Tämän lisäksi suosittuja pelipaikkoja ovat Jyskän ja Viitaniemen tekonurmet. Kuplafutista voidaan pelata kentällä kuin kentällä, kunhan se on nurmipäällysteinen. Onhan pelejä pelattu jopa erään mökin takapihalla.

Kuplafutis

Talvikausi

Talvikautena kuplafutista pelataan Jyväskylän sisäkentillä. Pääasiassa kuplafutispelejä on järjestetty kaupungin sisäliikuntakentillä. Toimivia kenttiä ovat esimerkiksi kaupungin keskustan läheisyydessä olevien koulujen liikuntasalit. Kenttävaraukset hoituvat näppärästi meidän kauttamme.

Pelivälineet

Halusimme luoda pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen, joten hankimme 20 kappaletta aitoja ja alkuperäisiä Bumperz palloja. Pallojen halkaisija on noin 1,55 metriä ja painoa palloilla on noin 8 kiloa. Pallot soveltuvat 140-200 cm pituisille pelaajille. Pelaajan maksimipaino on 110 kg. Aitojen Bumperz pallojen ero halpoihin kopioihin on niiden ylivertainen kestävyys, huomattavasti kevyempi paino, sekä parempi läpinäkyvyys.

Superfutiksen peleihin on hyvä varustautua perus liikuntavarustuksella. Esimerkki Erkki varustautuu lämpimän kesän kuplafutispeleihin lenkkareilla, shortseilla sekä t-paidalla. Sisätiloissa pelatessa sisäpelikengät ovat oiva valinta, sillä palloa on huomattavasti mukavampi potkia kengät jalassa. Muista nesteytys! Vaikka kuplajalkapallon pelaaminen on hauskaa puuhaa, siinä tulee myös hiki. Otathan pelikertaa varten juomapullon mukaan.

Meistä

Superfutista pyörittävät kolme Jyväskyläläistä opiskelijakaverusta. Kiinnostus Superfutiksen toiminnan pyörittämiseen lähti yhteisestä innosta harjoittaa yritystoimintaa sekä halusta tarjota liikunnan elämyksiä tutuille ja tuntemattomille.

Superfutis on Osuuskunta Heiga osk:n omistama liiketoiminta.

Varaa aikasi peleille Jyväskylässä!

  Päivämäärä:


  Peliaika: 1 tunti2 tuntiaPidempi peliaika


  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA menetelmällä. Googlen Tietosuojaseloste sekä Käyttöehdot ovat voimassa.

  Yhteystiedot

  044 9764102

  info@superfutis.fi